Hur du använder Webfinder

Webfinder.se är en ny söktjänst för erbjudanden och kuponger hos Sveriges företag. Webfinder finns på webben och som mobil applikation till din iOS och Android device.

Nedan hittar du instruktioner på hur du använder Webfinder.

 

Sökning

Att använda Webfinder är enkelt. Sök efter nyckelord i sökfältet, så som ex: spa, restaurang, dans, bowling m.m. eller  sök på platser och städer. Du kan också kombinera sökningen, ex: ”spa stockholm” vilket resulterar i en sökning på spa i stockholm.

Förutom att söka via sökfältet kan du också bläddra bland branscher och platser på respektive sida.

 

Erbjudanden

Företag med erbjudanden/kuponger är markerade med en ”Kupong” ikon i högre nedre hörn. När du har hittat ett erbjudande som du vill ta del av så klickar du på ”Skriv ut kupong” knappen. Kupongen skall vara utskriven innan du kan använda den hos det angivna försäljningsstället. Du lämnar över den utskrivna kupongen vid köptillfället.

 

Begränsning

Många av erbjudandena har begränsat antal gånger de kan användas. Du kommer därför ej kunna skriva ut erbjudanden flera gånger.

 

För annonsörer

Är du ett företag och vill synas på Webfinder.se och på alla dess kanaler läs mer om annonsering eller kontakta oss direkt!

Be Sociable, Share!